+357 22 460 686
+357 22 460 686
EN GR

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Mάθε περισσότερα για τις επενδύσεις μας!

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μία νησιωτική χώρα στην ήπειρο της Ευρασίας τοποθετημένη στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Είναι μία Ευρωπαϊκή χώρα που βρίσκεται νότια της Τουρκίας έχοντας το Λίβανο στα ανατολικά την Ελλάδα στα δυτικά και την Αίγυπτο στα νότια. Συνεπώς βρίσκεται στο μονοπάτι μεταξύ Ευρώπης Ασίας και Αφρικής. Σήμερα θεωρείτε ένα από τα καλύτερα μέρη για να επενδύσει κάποιος στην Ευρώπη. Αλλά ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι να επιλέξετε την Κύπρο;

Πολλές επιλογές και ακόμα περισσότερες καινοτόμες ιδέες επένδυσης στην Κύπρο. Υπάρχει όμως κάτι κοινό που συνδέει όλες τις επιλογές. Ένα μέρος να μείνετε, είτε ανοίγετε μια επιχείρηση είτε επενδύετε σε ακίνητα, ένας τόπος διαμονής είναι απαραίτητος. Ένα μέρος που θα είναι οικείο, είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε σε αυτό το κομμάτι και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

Η ποικιλομορφία της κουλτούρας και το σταθερό Μεσογειακό κλίμα, κάνουν το νησί κατάλληλο μέρος για οικογένειες, όπως επίσης και η χαμηλή εγκληματικότητα και το εξαιρετικό εκπαιδευτικό σύστημα. Η Κύπρος όμως δεν αποτελεί το κατάλληλο μέρος μόνο για οικογένειες, αλλά και για οποιοδήποτε φιλόδοξο άτομο που θέλει να εξελιχθεί επιχειρηματικά.

Το ψηλό βιοτικό επίπεδο, η άμεση πρόσβαση στις αγορές, το ελκυστικό και ειλικρινές φορολογικό καθεστώς, το χαμηλό κόστος επιχειρηματικής δραστηριότητας και η εξαιρετική κανονιστική δομή είναι μόνο μερικοί λόγοι για να επιλέξετε την Κύπρο. Η ποικιλία επιλογών που υπάρχει, αυξάνεται μέρα με την μέρα μαζί με την εξέλιξη και την ανάπτυξη της Κύπρου σε πολλούς τομείς.

Η ανέλιξη της Κύπρου σε ένα κεντρικό σημείο καυσίμων προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον μετά την ανακάλυψη υδρογονανθράκων στην Κυπριακή AOZ. Πολλοί ειδικοί ανάπτυξης βρήκαν ενδιαφέρον το γεγονός αυτό κάνοντας σημαντικές επενδύσεις. Ο Βασιλικός, είναι ένας εξελιγμένος τερματικός σταθμός αποθήκευσης πετρελαίου, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τερματικούς σταθμός στην Ανατολική Μεσόγειο, που συνδέει την Ευρώπη και τη Μαύρη Θάλασσα με αγορές στη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Η Κύπρος είναι επίσης ένα αναδυόμενο κέντρο επενδυτικών κεφαλαίων στην Ευρώπη. Η επένδυση σε κεφάλαια είναι ένας εκσυγχρονισμένος τραπεζικός τομέας. Τα τελευταία χρόνια σημαντικές ποσότητες ΑΞΕ προσελκύσθηκαν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Μια αποτελεσματική και ασφαλής επενδυτική επιλογή για την Κύπρο αυτά τα χρόνια είναι η επένδυση σε κεφάλαια.

Εάν είσαστε ένας φιλόδοξος άνθρωπος που αναζητά ένα μέρος για να ξεκινήσει, η Κύπρος είναι μια έξυπνη επιλογή, αφού μια από τις προτεραιότητες του νησιού είναι το επιχειρηματικό πνεύμα και προσφορά προτεραιότητας στις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. To γρήγορα αναπτυσσόμενο σύστημα σε συνδυασμό με την αναζήτηση μορφωμένων και ταλαντούχων ανθρώπων, δίνει ευκαιρίες και κίνητρο για δημιουργία και εξέλιξη εταιριών. Πολλές επιτυχημένες εταιρείες επεκτάθηκαν ή μετεγκαταστάθηκαν στην Κύπρο θέτοντας την σαν βάση και αυτό λόγο της ενθάρρυνσης της Ευρωπαϊκής ένωσης μέσω εθνικών χρηματοδοτήσεων.

Αφού η Κύπρος είναι ένας από τους πιο γνωστούς παγκόσμια προορισμός διακοπών, η επένδυση στον τουρισμό και την φιλοξενία είναι ο πιο ανθεκτικός και ισχυρός οικονομικός τομέας. Δεν είναι μόνο η ομορφιά του νησιού, τα καθηλωτικά τοπία και ο πολύ ζεστός καιρός αλλά επίσης και η εξέλιξη της ανάπτυξης νέων εμπειριών που δημιουργούνται καθημερινά. Ξενοδοχεία 5 αστέρων, μαρίνες σε όλες τις μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις, καζίνο, ουρανοξύστες και πολλά άλλα αναμένεται να τονώσουν περαιτέρω αυτόν τον ανερχόμενο κλάδο.

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή μεταξύ των επενδυτών είναι τα Κτηματομεσιτικά. Είτε για ένα δεύτερο σπίτι είτε για μια επιχειρηματική κίνηση είναι μια δημοφιλής επιλογή τα τελευταία χρόνια. Από την προσωπική ζωή μέχρι την επιχείρηση σας, εξακολουθεί να είναι μια ελκυστική κίνηση, καθώς συνδυάζει την ολόχρονη ηλιοφάνεια, τη φυσική ομορφιά και την υψηλή ποιότητα ζωής. Ο κατασκευαστικός τομέας αυξάνεται επίσης τα τελευταία χρόνια, μεγαλοπρεπή έργα μεγάλης κλίμακας, αποτελούν κίνητρο για ξένες επενδύσεις.

Η Κύπρος έχει επίσης δημιουργήσει μια επιτυχημένη με διαφορά, ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία, αξιοποιώντας τη στρατηγική της θέση. Η ελκυστική νομοθετική και λειτουργική ναυτιλιακή υποδομή, ένα σταθερό και αποτελεσματικό φορολογικό πλαίσιο και ένα εξαιρετικό δίκτυο επικοινωνιών είναι πράγματα που προσφέρουν ένα μοναδικό σύνολο ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Σύμφωνα με τα τέλη εγγραφής και τους φόρους καθώς και τις υπηρεσίες, η Κύπρος θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα ναυτιλιακά κέντρα παγκοσμίως.

Αυτό το νησί έχει χώρο και για τα πιο δημιουργικά πνεύματα, καθώς είναι ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο που είναι ένα αρκετά δυνατό επενδυτικό κίνητρο. Η καθημερινή ηλιοφάνεια, οι καταγάλανες θάλασσες με τις αμμώδεις παραλίες, τα μαγικά δάση και βουνά κάνουν την Κύπρο μοναδικά όμορφη. Εκτός από τα φυσικά πλεονεκτήματα, η Κύπρος μπορεί να σας δώσει και άλλα ενθαρρυντικά κίνητρα στην παραγωγή ταινιών. Η έκπτωση μετρητών ή η πίστωση φόρου είναι μερικά οφέλη για τις εταιρείες παραγωγής που θα επιλέξουν να κινηματογραφήσουν στην Κύπρο. Οι επενδυτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εκπτώσεις φόρου σε επενδύσεις εξοπλισμού και υποδομών, καθώς και από την απόδοση ΦΠΑ επί των δαπανών.

Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική επενδυτική επιλογή είναι η εκπαίδευση. Η Κύπρος είναι ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό ερευνητικό κέντρο αριστείας με υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά ιδρύματα, αυτή η ανθοφορία της βιομηχανίας διαθέτει 3 δημόσια, 5 ιδιωτικά πανεπιστήμια και περισσότερα από 40 δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, σε προσιτό κόστος όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία επιλογών και τμημάτων. Η διεθνής και επιστημονική αναγνώριση είναι δύο από τους κύριους λόγους για τους οποίους χιλιάδες μαθητές έρχονται να σπουδάσουν στην Κύπρο από όλο τον κόσμο.

Εν κατακλείδι, είτε ψάχνετε για επενδύσεις σχετικές με τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, ένας χώρος διαμονής είναι κάτι που θα πρέπει να το έχετε υπόψιν σας. Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μέρος για τις ανάγκες σας στην Κύπρο.